detector.media
01.03.2012 18:34
«Студія Квартал-95» продала «России» «Вечірній квартал» і «Розсміши коміка»

Телеканал «Россия» придбав у «Студії Квартал-95» права на виробництво телевізійного проекту «Розсміши коміка» та домовився про спільне виробництво розважального шоу «Вечірній квартал». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Гумористичне шоу «Розсміши коміка» вироблятиме самостійно російський телеканал. Автор і правовласник формату «Студія Квартал-95» надаватиме консультативну підтримку.

 

У російській версії «Розсміши коміка» ведучим буде Роман Ємельянов, а в якості коміків виступлять Володимир Зеленський і Максим Галкін. Кастинги учасників проходили в Москві з 27 лютого по 1 березня.

 

Ефір програми заплановано на поточну весну, а зйомки проходитимуть на території Росії протягом найближчих тижнів.

 

В Україні програма «Розсміши коміка» виходить в ефірі телеканалу «Інтер» з 2011 року вже два сезони поспіль. Нові українські випуски стартують уже 17 березня. Ведучим проекту є Дмитро Шепелєв, а коміками, яких намагаються розсмішити учасники і виграти 50 тис. грн. - Володимир Зеленський і Михайло Галустян.

 

Що стосується «Вечірнього кварталу», то його для російських глядачів вироблятиме «Студія Квартал-95» спільно з каналом «Россия». Зйомки розпочнуться в Росії на початку березня, ефір заплановано на весну.

 

«Вечірній квартал» в ефірі телеканалу «Россия» виходитиме в оригінальному форматі за участі акторського складу «Студії Квартал-95». Написанням сценарію також займатиметься «Студія Квартал-95». У межах зйомок проекту заплановані виступи російських виконавців.

 

Нагадаємо, що у 2010 році «Студія Квартал-95» спільно з російською компанією Yellow, Black & White виробляли проект «Український квартал» для телеканалу СТС. Його формат був аналогічний проекту «Вечірній квартал».

 

В Україні «Вечірній квартал» виходить в ефірі телеканалу «Інтер» з 2005 року. З моменту його створення було виготовлено 57 випусків. Найближчі зйомки «Вечірнього кварталу» в Києві заплановані на 20 березня.

 

Окрім форматів «Студія Квартал-95» продала на російський ринок свій новий серіал «Татусі» («Папаши»), який знімала разом з кінокомпанією MG Media. Права на показ 16-серійного телефільму придбав російський «Первый канал», де показ уже стартував 27 лютого. Нагадаємо, що на українському «Інтері» фільм транслювався з 13 по 23 лютого.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY