Оновлені «Доки батьки ще сплять» повертаються в ефір Першого 26 лютого

23 Лютого 2012
7821
23 Лютого 2012
19:00

Оновлені «Доки батьки ще сплять» повертаються в ефір Першого 26 лютого

7821
Оновлені «Доки батьки ще сплять» повертаються в ефір Першого 26 лютого

У неділю, 26 лютого, о 10:30 в ефірі Першого національного відбудеться прем'єра оновленого дитячого проекту «Доки батьки ще сплять». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму ведуть ведмежата Мишко і Медко, які влаштовують глядачам подорож у суперпотязі до чарівної країни казок. Відтепер з ними попутниця - ворона Пума, що живе в годиннику. Вона не лише оголошує станцію, на яку прибуває потяг, а й коментує все те, що відбувається в купе.

 

З Мишком та Медком маленькі глядачі граються у дослідників дикої природи, аптекарів, моряків, космонавтів та рибалок. Замість чужого закадрового голосу, ведмедики самі коментують сюжети, розповідаючи все те нове, без чого небезпечно та нецікаво буде у такій пригоді.

 

Перший національний також дарує глядачам програми подарунки - книжки й журнали. Для цього потрібно лише відправити Медку та Мишку свій малюнок.

 

«Ми постійно отримуємо листи від дітей з усієї країни. І кожному, хто надсилає нам свій малюнок, ми даруємо книжки від журналу "Малятко". А 10 найкращих творінь ми показуємо в ефірі програми»,  - розповів керівник проекту «Доки батьки ще сплять» Ігор Ільєнко.

 

«Перший Національний, як державний, національний канал, має піклуватися про розвиток дитячого мовлення. І ми ніколи не забуваємо про це. От і зараз запускаємо серію дитячих та молодіжних проектів: оновлену "Доки батьки ще сплять", "Школу юного суперагента", "Нащадків" та інші», - сказала директор ТО дитячих та молодіжних програм Ніна Пономарьова.

 

Раніше головний продюсер Першого національного Ілля Ноябрьов повідомляв про плани повернути в ефір «Доки батьки ще сплять».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду