НТКУ зареєструє торгову марку «На добраніч, діти» і запустить другий цикл «Народної мудрості» (ВІДЕО)

20 Січня 2012
10702
20 Січня 2012
14:14

НТКУ зареєструє торгову марку «На добраніч, діти» і запустить другий цикл «Народної мудрості» (ВІДЕО)

10702
НТКУ зареєструє торгову марку «На добраніч, діти» і запустить другий цикл «Народної мудрості» (ВІДЕО)

Національна телекомпанія України вирішила зареєструвати за собою право на торгову марку «На добраніч, діти». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Таким чином, ця улюблена дитяча програма багатьох українських поколінь виходитиме тільки на Першому національному», - йдеться у повідомленні.

 

Крім того, НТКУ має намір випустити другий цикл мультиплікаційних фільмів «Народна мудрість»: «І хоча прийнято вважати, що мультфільми дивляться тільки діти, після успіху першого сезону "Народної мудрості" немає жодних сумнівів, що другий сезон сподобається і маленьким глядачам Першого, і їхнім батькам».

 

 

Також зазначимо, що після завершення І зимових юнацьких Олімпійських ігор НТКУ планує показати відеофільм про цю спортивну подію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10702
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Аня
4483 дн. тому
Очеень приятно,что мультяшки сделали в стиле СССР.Что то близкое и родное в этом есть.Не то,что сейчас делат,зло и войны
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду