НТКУ готує підліткові програми про армію, неформат і ток-шоу з Гнатенком

20 Січня 2012
8709
20 Січня 2012
18:11

НТКУ готує підліткові програми про армію, неформат і ток-шоу з Гнатенком

8709
НТКУ готує підліткові програми про армію, неформат і ток-шоу з Гнатенком

Перший національний готує низку нових програм для підліткової та молодіжної аудиторії. Про це повідомляє прес-служба каналу з посиланням на головного продюсера Іллю Ноябрьова.

 

Так, для підлітків готується проект «Граємо в армію». У ньому братимуть участь три хлопчики (11, 13 і 15 років) і наставник, який стежить за ними (ним має бути авторитетна людина).

 

«Щотижня хлопці проводять цілу добу в армії. Стають справжніми солдатами. Наші герої відвідують різні роди військ: побувають і в десятників, і у моряків, і у танкістів. Зсередини пізнають, що таке армія. Мета цієї програми - пробудити у підлітків дух романтизму, познайомити їх з армією», - розповів пан Ноябрьов.

 

Для молоді Перший канал запускає програми «Школа для молодят», «Не формат» і «Терки».

 

«Школа для молодят» - це ток-шоу, у студії якого з реальними героями обговорюватимуться проблеми, що виникають у молодій сім'ї.

 

«Не формат» - це «програма про людей, не типових для сьогоднішнього світу». Вона буде проходити у вигляді бесіди про життя, про музику. Ведучий - композитор і співак Олександр Єгоров.

 

«Терки» - це молодіжне ток-шоу, у кожному випуску якого обговорюватимуться три гострих питання, які не прийнято виносити на публіку. Програму вестимуть журналіст Костя Гнатенко і головний редактор журналу «Європа» Настя Рибчинська. До них у студію приходитимуть звичайні люди з вулиці.

 

Якщо «Школа для молодят» орієнтована на молоді подружжя, то інші два проекти - на підлітків, «які ще не живуть самостійно, але вже не лягають спати о 9-й годині вечора».

 

«Ми хочемо відтягнути частину аудиторії від нічних клубів, гультяйства, комп'ютерних ігор. Нам дуже важливо, щоб дітям і підліткам було цікаво те, що ми їм пропонуємо», - сказав Ілля Ноябрьов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8709
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Night_angel
4461 дн. тому
якщо це для молоді, то дайте відповідний час до ефіру!!! і взагалі програми для молоді це добре, але підіймайте справді важливі питання.
дзаза
4478 дн. тому
Если все бы проходили армию,то меньше бы ерундой занимались а ценили гражданскую жизнь
знавцю
4480 дн. тому
правильно.Молодежь совсем от рук отбилась.Кто в армии не был тот никогде не вырастет настоящим мужчиной .А ты бендерлог иди в сад
Знавець
4480 дн. тому
Перекладаю: старі збоченці Єгоров та Гнатенко вчитимуть підлітків життю. :) НациАнальнає лєвацкає тєлєвідєніє пад управлєнієм прагресівнаво сациаліста Бенкендорфа. Донецьким мудланам на щастя та радість.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду