«Школа юного суперагента» на Першому виходитиме щотижня

20 Січня 2012
9992
20 Січня 2012
17:45

«Школа юного суперагента» на Першому виходитиме щотижня

9992
Перший поверне в ефір «Поки батьки ще сплять»
«Школа юного суперагента» на Першому виходитиме щотижня

Дитяча програма «Школа юного суперагента» на Першому національному виходитиме щотижня хронометражем 15 хвилин. Про це повідомляє прес-служба каналу з посиланням на головного продюсера каналу Іллю Ноябрьова.

 

Програма має вийти на каналі найближчим часом. Вона розрахована на дітей від 6 до 12 років.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», проект вестиме актор Валерій Чигляєв.

 

«Наш ведучий - Валерій Чигляєв на прикладі відомих суперагентів навчатиме дітей хорошим манерам і правильній поведінці, - розповів пан Нобярьов. - Це будуть своєрідні уроки з екрана. У студії розповіді нашого вчителя будуть підкріплені відеорядом з фільмів про відомих агентів, шпигунів».

 

Також Перший найближчим часом поверне в ефір у відредагованому вигляді програму «Поки батьки ще сплять». «Це пізнавальна програма для малюків. Її ведуть два ведмеді, які подорожують на поїзді і, зупиняючись на станціях, розповідають дітям щось цікаве», - зазначив пан Ноябрьов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду