Познер закриває програму на «Дожде» через ультиматум «Первого канала»

25 Червня 2012
4643
25 Червня 2012
15:49

Познер закриває програму на «Дожде» через ультиматум «Первого канала»

4643
«Парфьонов/ / / Познер» перестане виходити з наступного сезону
Познер закриває програму на «Дожде» через ультиматум «Первого канала»

Телеведучий Володимир Познер заявив, що з нового сезону програма «Парфьонов/ / / Познер» перестане виходити в ефірі телеканалу «Дождь», пише «Журдом».

 

24 червня, в останньому випуску програми, Володимир Познер пояснив це тим, що на «Первом канале», де виходить інша його програма, йому був поставлений ультиматум. За словами самого Познера, «очевидно, у вересні ми не зможемо продовжити». «Мені було запропоновано вибір - "Дождь"або "Первый канал". Я залишаюся на "Первом"», - наводить слова ведучого Twitter «Дождя».

 

Леонід Парфьонов, співведучий програми «Парфьонов/ / /Познер», поцікавився, чи висували пану Познеру якісь претензії на «Первом канале» з приводу їх спільних ефірів на каналі «Дождь». Володимир Познер пригадав лише один випадок. «Коли в нас у програмі був пан (Олексій) Навальний (опозиційний політик. - ред.), і під час нашого обміну (думками) він сказав: "Ну ви ж мене не запрошуєте на "Первый канал". На що я йому відповів, що так, мені не дають. І мені сказали, ну як ... Ви зі своєю програмою на "Первом канале", і ви на іншому каналі критикуєте "Первый канал". Це був єдиний випадок, коли мені щось сказали», - зазначив журналіст.

 

Телеканал «Дождь» планує продовжити співпрацю з Леонідом Парфьоновим, незважаючи на те, що Володимир Познер повідомив про вихід з проекту. Про це повідомила директор «Дождя» Наталія Синдєєва, інформує РІА «Новости».

 

Телепроект Леоніда Парфьонова і Володимира Познера почав виходити на каналі «Дождь» з квітня 2012 року. Ведучі обговорювали головні події останніх днів із запрошеними гостями. Серед них уже побували екс-кандидат у мери Астрахані Олег Шеїн, головний редактор «Новой газеты» Дмитро Муратов.

 

Нагадаємо, Володимир Познер раніше заявляв, що готовий закрити свою програму на «Первом канале», якщо його керівництво вирізатиме з неї важливі, але «незручні» фрагменти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду