detector.media
09.02.2012 11:22
Познер готовий закрити свою програму, якщо «Первый канал» її цензуруватиме

Телеведучий Володимир Познер готовий закрити свою програму на «Первом канале», якщо його керівництво вирізатиме з неї важливі, але «незручні» фрагменти. Про це він сказав на прес-конференції 8 лютого, повідомляє російський «Інтерфакс».

 

«Може так статися, що, врешті-решт, не через Навального, але якщо відбудеться щось схоже - можливо, я скажу "Все, досить!"», - сказав він журналістам. Позаяк, він сподівається, що цього не станеться.

 

«Я дуже радий, що завдяки інтернету зацікавлені люди можуть побачити: ось програма, а ось, що з неї прибрали. Немає сенсу щось прибирати. Потрібно або закривати програму, або лишати все як є», - запропонував пан Познер.

 

Водночас він додав, що його програма на «Первом канале» піддається цензурі «відносно рідко, це один з компромісів, на які я поки йду».

 

Виступ Володимира Познера на прес-конференції стосувався випуску програми «Познер», що вийшла в ефір «Первого канала» 6 лютого. У ній ведучий брав інтерв'ю у своєї колеги Тіни Канделакі. Під кінець мова зайшла про цензуру на телебаченні.

 

«Первый канал» вирізав з програми фрагмент, де ведучі обговорювали можливість запрошення на канал блогера-опозиціонера Олексія Навального. Цей фрагмент побачили тільки мешканці Далекого Сходу, де програма йшла в прямому ефірі. Жителі європейської частини Росії та інших регіонів побачили відцензурований варіант.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY