Російському журналісту-провокатору Аркадію Мамонтову дозволили в’їзд в Україну

7 Липня 2010
20047
7 Липня 2010
19:08

Російському журналісту-провокатору Аркадію Мамонтову дозволили в’їзд в Україну

20047
Російському журналісту-провокатору Аркадію Мамонтову дозволили в’їзд в Україну

Російському журналістові Аркадію Мамонтову дозволили в'їзд в Україну. Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на своє джерело в МЗС. Сам Мамонтов також підтвердив агенції, що заборону на в'їзд до України з нього знято.

 

Нагадаємо, що у вересні 209-го року у київському аеропорті «Бориспіль» було затримано оператора телеканалу «Россия» Ігоря Бєлокопитова. Знімальна група Аркадія Мамонтова, у складі якої працює Ігор Бєлокопитов, відома зйомками фільму «Свій - чужий» про участь громадян України в серпневій війні 2008 року в Грузії, який Міноборони України назвало провокацією. Спростування інформації з цього фільму було однією з умов дозволу на мовлення в Україні каналу «РТР-Планета» (міжнародна версія «Росії»). Раніше пан Мамонтов також зняв фільм про тюрми ЦРУ, нібито розташовані в Україні.

 

Щоправда, тоді «Детектор медіа» не вдалося отримати підтвердження, чи заборона на в'їзд до України стосується лише Ігоря Бєлокопитова чи й Аркадія Мамонтова також.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20047
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5065 дн. тому
Извините, именем Мамонтова ошибся - всё-таки в 5 утра пишу.... Но извиняться за ошибки умею, в отличии от Телекритики...
Знающий
5065 дн. тому
Почему Телекритика позволяет себе вешать ярлык "провокатор", да ещё и в заглавии статьи. Может научитесь уже просто ИНФОРМИРОВАТЬ без никому не нужных оценок? Саша Мамонтов- шикарный профессиональный журналист. И мало оплачиваемым профанам из Телекритики расти до уровня Александра и расти..... Потрясающе, но у вас именно внутри коллектива с редакционной "Цензурой" не всё в порядке. Главный цензор - руководит именно Телекритикой. Мамонтов- провокатор....Ха-ха-ха! Да Телекритика- главный провокатор в стране последние пол-года, а не Мамонтов.....
Игорь
5066 дн. тому
Где ВОНИ были говорите ? Там же где и всегда. Действовали по старому принципу: Андрушко хоть и подлец, но он НАШ подлец. И значит ему сойдет с рук всё. Любая глупость, тупость и не профессионализм. Значит тупая "журналистская солидарность" должна взять под своё крыло любого провокатора, каким, как вы правильно заметили, и является Андрушко и Ко. А тот факт, что Украина освобождается от оранжевого шезофренического налета (как с Мамонтовым) отраден в любом случае.
андрушко
5066 дн. тому
а де ж були українські безцензуровці, коли російському журналісту заважали виконувати свої профобов"язки. мабуть, займалися андрушко. доречі, різниця між мамонтовим та андрушко така: перший журналіст - провокатор, другий просто дешевий провокатор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду