Дейтинг-шоу «У ТЕТа тато / У ТЕТа мама» стартує 13 лютого

7 Лютого 2012
14146
7 Лютого 2012
19:25

Дейтинг-шоу «У ТЕТа тато / У ТЕТа мама» стартує 13 лютого

14146
Це буде продовження шоу «Твою маму!»
Дейтинг-шоу «У ТЕТа тато / У ТЕТа мама» стартує 13 лютого

13 лютого на телеканалі ТЕТ стартує дейтинг-шоу «У ТЕТа тато / У ТЕТа мама». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму на замовлення каналу виробляє «1+1 продакшн». Вона виходитиме щодня по буднях о 16:00.

 

«У ТЕТа тато / У ТЕТа мама» - це спіноф (продовження) проекту «Твою маму!», заснований на власній розробці каналу. «У цій грі змінилися правила. Головними героями програми відтепер будуть не лише хлопці, але й дівчата, а можливість сходити на побачення віднині мають і матусі, і татусі», - йдеться в повідомленні.

 

Шоу складається з двох циклів. Спочатку хлопці обиратимуть собі наречену, з огляду на враження від її батька. Дівчата ж шукатимуть долю на побаченнях із мамами і татами потенційних обранців.

 

«У проекті "У ТЕТа тато / У ТЕТа мама" ми віддали старшому поколінню право обирати, де і як відбудеться побачення. Їх фантазіям не було меж, тому найближчим часом в ефірі ТЕТ стежте за розкішним рандеву у Карпатських горах, соляних шахтах, на "Донбас-Арені" та Артемівському заводі шампанських вин», - зауважують у прес-службі.

 

Серед героїв проекту будуть учасники інших програм каналу ТЕТ «Щоденники Темного», «Маша і моделі», «Дом 2».

 

Нагадаємо, шоу «Твою маму!» створювалося за оригінальним форматом Date My Mom компанії Shine International. У кожному випуску шоу брали участь троє «матусь» із дорослими доньками та один хлопець, який після побачення з мамами робить вибір, з чиєю донькою він хоче зустрічатися.

 

Оголошуючи кастинг на другий сезон «Твою маму!», на ТЕТі зауважили, що шоу виходитиме в іншому форматі: якщо раніше тільки хлопці зустрічалися з мамами дівчат, то тепер і хлопці, і дівчата зустрічатимуться з батьками або матерями своїх обранців.

 

Згодом під час чат-конференції на «Детектор медіа» генеральний продюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк розповіла про намір запустити денний проект «У ТЕТа тато» і «У ТЕТа мама», не уточнюючи його формату.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14146
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
У ТЕТа зарапортувалися
4461 дн. тому
"Дейтинг-шоу це спіноф проекту". ЩО ЗА ПТАШИНА МОВА?? ЩО ЗА НАПІВСУРЖИК? Саме так ізящно вчили висловлюватися нєзабвєнную Проню Прокопівну у пансіоні. Пані Костюк! Навіть ті, хто "не париться" воліють, аби з ними спілкувалися літературною мовою, бікоз залишиться ваш канал ван у полі. У ТЕТа буде класно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду