detector.media
07.02.2012 19:25
Дейтинг-шоу «У ТЕТа тато / У ТЕТа мама» стартує 13 лютого
Це буде продовження шоу «Твою маму!»

13 лютого на телеканалі ТЕТ стартує дейтинг-шоу «У ТЕТа тато / У ТЕТа мама». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програму на замовлення каналу виробляє «1+1 продакшн». Вона виходитиме щодня по буднях о 16:00.

 

«У ТЕТа тато / У ТЕТа мама» - це спіноф (продовження) проекту «Твою маму!», заснований на власній розробці каналу. «У цій грі змінилися правила. Головними героями програми відтепер будуть не лише хлопці, але й дівчата, а можливість сходити на побачення віднині мають і матусі, і татусі», - йдеться в повідомленні.

 

Шоу складається з двох циклів. Спочатку хлопці обиратимуть собі наречену, з огляду на враження від її батька. Дівчата ж шукатимуть долю на побаченнях із мамами і татами потенційних обранців.

 

«У проекті "У ТЕТа тато / У ТЕТа мама" ми віддали старшому поколінню право обирати, де і як відбудеться побачення. Їх фантазіям не було меж, тому найближчим часом в ефірі ТЕТ стежте за розкішним рандеву у Карпатських горах, соляних шахтах, на "Донбас-Арені" та Артемівському заводі шампанських вин», - зауважують у прес-службі.

 

Серед героїв проекту будуть учасники інших програм каналу ТЕТ «Щоденники Темного», «Маша і моделі», «Дом 2».

 

Нагадаємо, шоу «Твою маму!» створювалося за оригінальним форматом Date My Mom компанії Shine International. У кожному випуску шоу брали участь троє «матусь» із дорослими доньками та один хлопець, який після побачення з мамами робить вибір, з чиєю донькою він хоче зустрічатися.

 

Оголошуючи кастинг на другий сезон «Твою маму!», на ТЕТі зауважили, що шоу виходитиме в іншому форматі: якщо раніше тільки хлопці зустрічалися з мамами дівчат, то тепер і хлопці, і дівчата зустрічатимуться з батьками або матерями своїх обранців.

 

Згодом під час чат-конференції на «Детектор медіа» генеральний продюсер каналу ТЕТ Ірина Костюк розповіла про намір запустити денний проект «У ТЕТа тато» і «У ТЕТа мама», не уточнюючи його формату.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY