«Теорія зради» на ТЕТі стартувала краще за «Твою маму!»

15 Лютого 2011
23708
15 Лютого 2011
19:20

«Теорія зради» на ТЕТі стартувала краще за «Твою маму!»

23708
«Теорія зради» на ТЕТі стартувала краще за «Твою маму!»

14 лютого на телеканалі ТЕТ стартували проекти власного виробництва, реаліті «Твою маму!» та «Теорія зради». Друга прем'єра виявилась успішнішою за першу. Обидва шоу краще дивились у маленьких містах.

 

«Твою маму» взяла рейтинг 0,5%, частку 1,48% за вибіркою «Вся Україна» та рейтинг 0,44%, частку 1,38% за «50 тис.+», аудиторія 18-54 (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine). Проект вийшов о 19:00. Його показники були нижчими за середні каналу за минулий тиждень  - частка 2,21% ( «50 тис.+» - 2,28%).

 

А от «Теорія зради» у слоті 22:00-23:00 мала рейтинг 0,74%, частку 2,29% за «Вся Україна» та рейтинг 0,63%, частку 2,04% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, «Твою маму!» - адаптація формату Date my mom компанії Shine International. Оригінальна версія проекту виходила на каналі MTV. За форматом, у кожному випуску шоу беруть участь троє «матусь» із дорослими доньками та один хлопець, який після побачення з мамами робить вибір, з чиєю донькою він хоче зустрічатися. «Теорія зради» - документальне реаліті. За форматом проект є «своєрідною телевізійною детективною агенцією, яка на замовлення ревнивих дівчат та хлопців проводить розслідування на вірність їхніх партнерів». Ведуть проект Андрій Мерзлікін та Людмила Барбир.

 

 Розрахунок показників був здійснений для населення віком 18+, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk. Середня частка каналу розрахована за період з 7 по 13 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду