На Фреймут і її колег напали під час зйомок «Ревізора» (ВІДЕО)

7 Лютого 2012
33562
7 Лютого 2012
11:36

На Фреймут і її колег напали під час зйомок «Ревізора» (ВІДЕО)

33562
На Фреймут і її колег напали під час зйомок «Ревізора» (ВІДЕО)

6 лютого під час зйомок програми Нового каналу «Ревізор» на її ведучу Ольгу Фреймут та знімальну групу напали троє невідомих. Про це повідомили в ефірі програми новин «Репортер».

 

Інцидент стався у Переяславі-Хмельницькому. Ользі Фреймут заборонили перевіряти ресторан із назвою «Ресторан». «Якихось троє невідомих почали виштовхувати мене і моїх колег, тиснули за руки, пхали в плечі, намагалися розбити камеру», - говорить Ольга Фреймут.

 

Ведучу із частиною знімальної групи заблокували всередині, вийти не дозволяли. Пізніше з'ясувалося, що знімальну групу випихали із закладу охоронець супермаркету, що розташований на поверх нижче, та відвідувач ресторану.

 

 

Ольга Фреймут викликала міліцію, яка по приїзді прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності. За словами команди «Ревізора», міліція й адміністрація закладу розмовляла, як добрі знайомі.

 

Як зазначається в офіційній групі Нового каналу у Facebook, інцидентом наразі займаються юристи каналу. Журналісти чекають на порушення кримінальної справи.

 

Нагадаємо, програма «Ревізор» оцінює якість обслуговування в готелях і ресторанах.

 

«Детектор медіа»

 

Відео Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33562
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ghetto
4336 дн. тому
Юристы уже отписали, тем не менее тезисно добавлю: свое журналистское удостоверение, ты, Фреймут, можешь засунуть себе в задницу! Ни охранник, ни начальник охраны, ни собственник ни обязаны по требованию каждой шмоньки с микрофоном демонстрировать правоустанавливающие и разрешительные документы, и ликвидировть твою юридическую безграмотность! Без разрешения администрации ни снимать, ни безпрепятственно заходить в т.н. общественные заведения ТЫ НЕ ИМЕЕШЬ ПРАВА!!!
Ghetto
4336 дн. тому
Я вирішила приїхати з Лондона до Києва...Захотілося на 5 канал... модно... Мій друг із Великої Британії відрекомендував мене... це не моє...знайшла... головного режисера... - типичный риф типичной украинской истории, о том, как б-л-я-д-ь в один день становится знаменитой! И эта фАтАмАделька, тяжелее стразиков в своих заичьих лапках не державшая, имеет наглость разъезжать по стране и тыкать носом провинциальных работяг общепита?! Разупыханная, самовлюбленная мразь!!!
alarm
4463 дн. тому
а как вам это ? :) http://youtu.be/oTL_MlUOgJM
ppp
4463 дн. тому
Як на мене.то це найкраща передача яка зараз є на НК) Фреймут чудово справляється зі своєю місією.
ящірка
4464 дн. тому
Мальчікі нє ссортєсь))) Програма потрібна для того, аби показати вам, в якому зародковому стані наша сфера обслуговування, а Фреймут хоч і не професіонал ресторанного бізнесу, зате чудово справляється з своєю роллю. Професіонали ресторанного бізнесу не телевізійники. Програма була б скучною. А щодо Сікарь - чудова нагода зробити Ревізор в Києві і пройтись по Бабуїнах, Авалонах та інших ресторанах Сікаря, Тищенка і іншої братії і згодом показати все це без купюр!!!
бумбараш
4464 дн. тому
помнится, Маргарита Сичкарь в прямом эфире одного радиошоу заявила, что сама бы выпихнула Фреймут и компанию из своего ресторана. и обосновала это так: такие передачи должны делать профессионалы ресторанного бизнеса, а не домашняя девочка оля фреймут))))
Юрист однако
4464 дн. тому
Просто зайти побродить по залу для посетителей они имели право (без проведения видеосъемки). А вот войти в служебные помещения- администрация ресторана имеет право отказать
Кузьме
4464 дн. тому
Вот у себя в сортире сам все и проверяй, а в кафе и ресторанах проверяют санстанция и прочие госорганизации. Или если такой умный процитируй конкретные законы почему съемочная группа имела право туда заходтить без разрешения владельцев.
кузьма
4464 дн. тому
приватна власність - у тебе в сортирі, а це - заклад громадського харчування.
БОГДАН
4464 дн. тому
А ЯКЕ ВОНИ ПРАВО МАЮТЬ ЗАХОДИТИ ЯКЩО ЦЕ ПРИВАТНА ВЛАСНІСТЬ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду