detector.media
07.02.2012 11:36
На Фреймут і її колег напали під час зйомок «Ревізора» (ВІДЕО)
На Фреймут і її колег напали під час зйомок «Ревізора» (ВІДЕО)

6 лютого під час зйомок програми Нового каналу «Ревізор» на її ведучу Ольгу Фреймут та знімальну групу напали троє невідомих. Про це повідомили в ефірі програми новин «Репортер».

 

Інцидент стався у Переяславі-Хмельницькому. Ользі Фреймут заборонили перевіряти ресторан із назвою «Ресторан». «Якихось троє невідомих почали виштовхувати мене і моїх колег, тиснули за руки, пхали в плечі, намагалися розбити камеру», - говорить Ольга Фреймут.

 

Ведучу із частиною знімальної групи заблокували всередині, вийти не дозволяли. Пізніше з'ясувалося, що знімальну групу випихали із закладу охоронець супермаркету, що розташований на поверх нижче, та відвідувач ресторану.

 

 

Ольга Фреймут викликала міліцію, яка по приїзді прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності. За словами команди «Ревізора», міліція й адміністрація закладу розмовляла, як добрі знайомі.

 

Як зазначається в офіційній групі Нового каналу у Facebook, інцидентом наразі займаються юристи каналу. Журналісти чекають на порушення кримінальної справи.

 

Нагадаємо, програма «Ревізор» оцінює якість обслуговування в готелях і ресторанах.

 

«Детектор медіа»

 

Відео Нового каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY