Новий запустить соціальний проект з Фреймут

5 Серпня 2011
4105
5 Серпня 2011
11:06

Новий запустить соціальний проект з Фреймут

4105
Новий запустить соціальний проект з Фреймут

Восени на Новому каналі з'явиться соціальний проект «Ревізор» про заклади сфери обслуговування. Про це «Детектор медіа»  повідомили у прес-службі каналу.

 

Ведучою програми буде Ольга Фреймут.

 

«Ревізор» вироблятиметься за власною ідеєю каналу. У проекті ведуча їздитиме до різних готелів, ресторанів, кафе тощо по всій країні  і розповідатиме про їх недоліки та плюси.

 

Нагадаємо, Ольга Фреймут  у цьому сезоні вестиме разом з Дмитром Коляденком оновлену «Шоуманію».

 

Як уже писала ТК, «Підйом» залишили ведучі Ольга Фреймут, Олександр Педан і Сергій Притула. Як повідомляла раніше ТК, усі троє займуться «сольними проектами». Новими ведучими «Підйому» стали Роман Скрипін, Ольга Цибульська і Андрій Шабанов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4105
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DJ
4649 дн. тому
це РЕАЛЬНО унікально )))) ні ні, ще ніхто в світі не оцінював ресторани і готелі. А ресторанні критики - це міф
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду