Гужва має намір оскаржувати своє звільнення, а колектив «Сегодня» – протестувати

17 Січня 2012
17722
17 Січня 2012
12:11

Гужва має намір оскаржувати своє звільнення, а колектив «Сегодня» – протестувати

17722
Гужва має намір оскаржувати своє звільнення, а колектив «Сегодня» – протестувати

Головний редактор газети «Сегодня» Ігор Гужва має намір оскаржувати своє звільнення. Про це він повідомив «Детектор медіа».

 

На його думку, рішення наглядової ради «Сьогодні мультимедіа» (видавця «Сегодня»), у якому йдеться про припинення з ним трудових відносин, є незаконним. «Положення КЗПП передбачають звільнення у зв'язку з закінченням трудової угоди. Але справа в тому, що моя угода безстрокова. Зрозуміло, що вона не може закінчитись», - сказав пан Гужва.

 

За його словами, на зборах трудового колективу було вирішено протестувати проти звільнення головного редактора. Яким чином відбуватиметься протест, пан Гужва поки що не розголошує, незабаром має з'явитись офіційна заява колективу із цього приводу.

 

Нагадаємо, наглядова рада ухвалила рішення про зняття з посади головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви і припинення трудових відносин із ним. «Це рішення продиктоване підтвердженою незгодою Ігоря Гужви з підходами наглядової ради до подальшого розвитку компанії, до впровадження принципів колегіальності, відкритості і прозорості в процеси ухвалення рішень. Крім того, Ігор Гужва зайняв деструктивну позицію відносно видавничого дому та видання», - пояснює наглядова рада.

 

Також наглядова рада задовольнила прохання Олени Громницької про звільнення з посади генерального директора «Сьогодні мультимедіа» за власним бажанням.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17722
Читайте також
18.01.2012 10:26
Юлия Рябчун, Валерий Калныш, «Коммерсантъ. Украина»
31 122
04.01.2012 13:37
Дмитрий Коротков, для «Детектор медіа»
19 420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду