Ток-шоу Пальчевського на «Інтері» має робочу назву «Про життя» та планується на квітень

30 Грудня 2011
18201
30 Грудня 2011
16:34

Ток-шоу Пальчевського на «Інтері» має робочу назву «Про життя» та планується на квітень

18201
Ток-шоу Пальчевського на «Інтері» має робочу назву «Про життя» та планується на квітень

Сьогодні, 30 грудня, телеведучий та колишній президент компанії Eurolab Андрій Пальчевський (на фото) підписав протокол про наміри з телеканалом «Інтер» з приводу випуску щоденної програми (ток-шоу) о 19:00 на каналі «Інтер» під робочою назвою «Про життя». Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Пальчевський.

 

За його словами, передбачається, що програма почне виходити з квітня 2012 року, її продюсер - Оксана Панасівська, яка в листопаді була призначена продюсером передпрайму каналу «Інтер».

 

«Програма "на розрив" для жінок і чоловіків, високих і низьких, товстих і худих - загалом про нас із вами. Учасники - народ України із залученням іноземців, які будуть цікавими цьому народу», - сказав Андрій Пальчевський.

 

Нагадаємо, раніше Оксана Панасівська розказувала, що готує щоденне праймове ток-шоу буднього дня, подібне до ток-шоу «Пусть говорять» російського «Первого канала», яке веде Андрій Малахов. Переговори велися саме з Андрієм Пальчевським.

 

В інтерв'ю «Детектор медіа» пані Панасівська розповіла, що зйомки ток-шоу розпочнуться в лютому (пілот зняли 24 грудня). «Ми ставимо цей проект у сітку навесні і йдемо все літо. Ми запишемо певну кількість програм, щоб був запас. І якщо все буде гаразд, то з вересня будемо виходити в прямому ефірі», - сказала вона.

 

При цьому Андрій Пальчевський продовжуватиме вести авторську програму «Глибинне буріння» на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18201
Читайте також
21.06.2012 14:55
Михайло Бриних
для «Детектор медіа»
21 901
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ф-1
4494 дн. тому
Интер должен выставиться НТКУ. Где дали эфир нулевому ? Где рисковали? Где терпели нападки всяких комментаторов? Кто теперь будет отрицать , что УТ-1 кузница телевизионных кадров?
знающий
4494 дн. тому
Молодцы, а с прямым эфиром молодцы дважды !!!!
аяврик
4494 дн. тому
Флаг в руки и барабан на шею.
Арина
4494 дн. тому
Дико харизматичный дядька))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду