detector.media
30.12.2011 16:34
Ток-шоу Пальчевського на «Інтері» має робочу назву «Про життя» та планується на квітень
Ток-шоу Пальчевського на «Інтері» має робочу назву «Про життя» та планується на квітень

Сьогодні, 30 грудня, телеведучий та колишній президент компанії Eurolab Андрій Пальчевський (на фото) підписав протокол про наміри з телеканалом «Інтер» з приводу випуску щоденної програми (ток-шоу) о 19:00 на каналі «Інтер» під робочою назвою «Про життя». Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Пальчевський.

 

За його словами, передбачається, що програма почне виходити з квітня 2012 року, її продюсер - Оксана Панасівська, яка в листопаді була призначена продюсером передпрайму каналу «Інтер».

 

«Програма "на розрив" для жінок і чоловіків, високих і низьких, товстих і худих - загалом про нас із вами. Учасники - народ України із залученням іноземців, які будуть цікавими цьому народу», - сказав Андрій Пальчевський.

 

Нагадаємо, раніше Оксана Панасівська розказувала, що готує щоденне праймове ток-шоу буднього дня, подібне до ток-шоу «Пусть говорять» російського «Первого канала», яке веде Андрій Малахов. Переговори велися саме з Андрієм Пальчевським.

 

В інтерв'ю «Детектор медіа» пані Панасівська розповіла, що зйомки ток-шоу розпочнуться в лютому (пілот зняли 24 грудня). «Ми ставимо цей проект у сітку навесні і йдемо все літо. Ми запишемо певну кількість програм, щоб був запас. І якщо все буде гаразд, то з вересня будемо виходити в прямому ефірі», - сказала вона.

 

При цьому Андрій Пальчевський продовжуватиме вести авторську програму «Глибинне буріння» на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY