«Аль-Джазіра» відновлює мовлення у Кувейті

25 Грудня 2011
7493
25 Грудня 2011
10:48

«Аль-Джазіра» відновлює мовлення у Кувейті

7493
«Аль-Джазіра» відновлює мовлення у Кувейті
За кілька днів телеканал «Аль-Джазіра» знову мовиме у Кувейті. Про таке рішення оголосив міністр інформації Кувейту Шейх Хамад Жабер Ал-Алі (Sheikh Hamad Jaber Al-Ali), повідомляє Lenta.Ru з посиланням на Arab Times.

Як повідомляла ТК, редакція катарської телекомпанії «Аль-Джазіра» в Кувейті припинила роботу в середині грудня 2010 року у зв'язку з висвітленням акцій протесту. Зокрема, в ефірі каналу транслювалися кадри, на яких правоохоронні органи застосовували силу до демонстрантів. У відповідь на демонстрацію сюжету кувейтські влада звинуватила «Аль-Джазіру» у втручанні у внутрішні справи країни, закрили офіси і заборонили журналістам телеканалу працювати в Кувейті.

Рішення про скасування санкцій відносно «Аль-Джазіри», за словами Ал-Алі, було прийнято перед парламентськими виборами в Кувейті, що пройдуть 2 лютого. Міністр зазначив, що Кувейту необхідно «нейтральне і прозоре висвітлення виборів» і нагадав, що ЗМІ повинні нести відповідальність за свої дії.

Директор кувейтського відділення «Аль-Джазіри» Саад Аль-Саєді зазначив, що процедури з відновлення діяльності каналу займуть до тижня.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду