Олена Вірко завідуватиме інтернет-рекламою в StarLight Sales

20 Грудня 2011
11134
20 Грудня 2011
14:16

Олена Вірко завідуватиме інтернет-рекламою в StarLight Sales

11134
Олена Вірко завідуватиме інтернет-рекламою в StarLight Sales

Керівником департаменту продажів інтернет-реклами в холдингу StarLightMedia стала Олена Вірко, яка до того три роки була директором компанії «Мейл.ру-Україна». Пані Вірко очолить відповідний департамент StarLight Sales, сейлз-хаусу холдингу. Про це повідомляється у релізі StarLight Sales.

 

Загалом Олена Вірко працює в рекламі 15 років (ВБ Бурда-Медіа, РА Scholts & Friends, Internet Expert, Мейл.ру-Україна), із них 6 років займається інтернет-рекламою.

 

«Ми задоволені, що до нашої команди доєднався видатний фахівець у сфері інтернет-реклами. Тепер ми впевнені, що наші амбіційні плани здійснюватимуться із пришвидшенням, і все, що нам здавалося мало досяжним раніше, тепер стане реальним», - коментує Андрій Партика, генеральний директор StarLight Sales.

 

«У нас амбіційні плани щодо розвитку напрямку продажу інтернет-реклами. Мій величезний досвіт у синергії із потужними ресурсами та досвідом продажу «StarLight Sales» допоможуть  вирішувати завдання, недосяжні для інших гравців ринку. Ми маємо намір стати лідерами в діджитал-сегменті також, як це було зроблено компанією «StarLight Sales» з TV-продажами. Наразі ми відкриті для підписання угод про співробітництво. І це стане значним поштовхом для кількісного та якісного розвитку всіє індустрії», - зазначила Олена Вірко.

 

Як повідомлялося, у листопаді керівник інтернет-департаменту групи StarLightMedia Євген Вернигора залишив компанію. Його місце зайняла Олена Каташинська, яка раніше працювала директором сейлз-хаусу «Так і так Advertising».

 

Перед цим Ірина Мельничук залишила компанію StarLight brand content (сйлз-хаус холдингу StarLightMedia, що продає непряму рекламу), де займала посаду директора з маркетингу і розвивала напрям інтернет-продажів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду