Ірина Мельничук пішла з сейлз-хаусу StarLightMedia

25 Листопада 2011
11068
25 Листопада 2011
18:18

Ірина Мельничук пішла з сейлз-хаусу StarLightMedia

11068
Ірина Мельничук пішла з сейлз-хаусу StarLightMedia

Ірина Мельничук залишила компанію StarLight brand content (сейлз-хаус холдингу StarLightMedia, що продає непряму рекламу), де займала посаду директора з маркетингу і розвивала напрям інтернет-продажів.

 

Цю інформацію Ірина Мельничук підтвердила «Телекритиці» особисто.

 

«У нас була робоча нарада, після якої було прийняте таке рішення. Я написала заяву самостійно, але - у відповідь за дії мого керівництва. У нас було різне бачення деяких питань. Коли відповідальність велика, важливо мати спільне бачення. Як професіонал я була обурена. Рішення було емоційним, і ситуація розвивалася драматично для обох сторін», - прокоментувала вона.

 

За словами пані Мельничук, оскільки зміна роботи не була запланованою, вона поки що не визначилася з планами на майбутнє.

 

У StarLight brand content від коментарів відмовилися, але сказали, що коли відбудуться офіційні призначення, про них повідомлять.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду