detector.media
20.12.2011 14:16
Олена Вірко завідуватиме інтернет-рекламою в StarLight Sales

Керівником департаменту продажів інтернет-реклами в холдингу StarLightMedia стала Олена Вірко, яка до того три роки була директором компанії «Мейл.ру-Україна». Пані Вірко очолить відповідний департамент StarLight Sales, сейлз-хаусу холдингу. Про це повідомляється у релізі StarLight Sales.

 

Загалом Олена Вірко працює в рекламі 15 років (ВБ Бурда-Медіа, РА Scholts & Friends, Internet Expert, Мейл.ру-Україна), із них 6 років займається інтернет-рекламою.

 

«Ми задоволені, що до нашої команди доєднався видатний фахівець у сфері інтернет-реклами. Тепер ми впевнені, що наші амбіційні плани здійснюватимуться із пришвидшенням, і все, що нам здавалося мало досяжним раніше, тепер стане реальним», - коментує Андрій Партика, генеральний директор StarLight Sales.

 

«У нас амбіційні плани щодо розвитку напрямку продажу інтернет-реклами. Мій величезний досвіт у синергії із потужними ресурсами та досвідом продажу «StarLight Sales» допоможуть  вирішувати завдання, недосяжні для інших гравців ринку. Ми маємо намір стати лідерами в діджитал-сегменті також, як це було зроблено компанією «StarLight Sales» з TV-продажами. Наразі ми відкриті для підписання угод про співробітництво. І це стане значним поштовхом для кількісного та якісного розвитку всіє індустрії», - зазначила Олена Вірко.

 

Як повідомлялося, у листопаді керівник інтернет-департаменту групи StarLightMedia Євген Вернигора залишив компанію. Його місце зайняла Олена Каташинська, яка раніше працювала директором сейлз-хаусу «Так і так Advertising».

 

Перед цим Ірина Мельничук залишила компанію StarLight brand content (сйлз-хаус холдингу StarLightMedia, що продає непряму рекламу), де займала посаду директора з маркетингу і розвивала напрям інтернет-продажів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY