У Дніпропетровську почали надавати послуги під брендом «Воля»

1 Грудня 2011
10126
1 Грудня 2011
18:55

У Дніпропетровську почали надавати послуги під брендом «Воля»

10126
У Дніпропетровську почали надавати послуги під брендом «Воля»

1 грудня у Дніпропетровську почали надаватися послуги кабельного телебачення й інтернету під брендом «Воля». Про це повідомляє піар-служба компанії «Воля».

 

Нагадаємо, в липні 2011 року компанія «Воля» оголосила про купівлю дніпропетровського ТОВ «ТРК Фальстап» (торгова марка CDC). «Воля» розпочала переговори щодо купівлі «CDC Фальстап» ще в січні 2011 року. У вересні угоду дозволив Антимонопольний комітет України.

 

Як повідомляє піар-служба «Волі», ще восени в Дніпропетровську розпочалися зміни в наповненні послуг, стандартизація систем моніторингу якості й упровадження єдиних стандартів обслуговування абонентів. Абоненти в Дніпропетровську нині отримують понад 140 телеканалів цифрової якості. Було покращено наповнення пакетів і додано близько 20 нових тематичних телеканалів.

 

Крім того, «Воля» розпочала модернізацію мереж для підвищення якості й швидкості послуги доступу в інтернет. У планах компанії - розширення пропускної здатності мережі й забезпечення резервування для попередження переривання послуг.

 

Дніпропетровські абоненти отримали можливість оплачувати послуги за допомогою платіжних карток VISA/Master Card через інтернет-системи або через платіжні термінали. А інформаційну-консультативну підтримку клієнтів забезпечує цілодобовий колл-центр.

 

10 грудня «Воля» відкриває новий центр з обслуговування абонентів у Дніпропетровську.

 

За словами Еріка Франке, генерального директора компанії «Воля», Дніпропетровськ є стратегічно важливим містом для «Волі», а інвестиції вкладаються не тільки в удосконалення послуг, а й в інфраструктуру міста і його розвиток.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10126
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
4533 дн. тому
Искренне жаль Днепропетровск. Эти лангольеры уже и туда добрались.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду