detector.media
01.12.2011 18:55
У Дніпропетровську почали надавати послуги під брендом «Воля»

1 грудня у Дніпропетровську почали надаватися послуги кабельного телебачення й інтернету під брендом «Воля». Про це повідомляє піар-служба компанії «Воля».

 

Нагадаємо, в липні 2011 року компанія «Воля» оголосила про купівлю дніпропетровського ТОВ «ТРК Фальстап» (торгова марка CDC). «Воля» розпочала переговори щодо купівлі «CDC Фальстап» ще в січні 2011 року. У вересні угоду дозволив Антимонопольний комітет України.

 

Як повідомляє піар-служба «Волі», ще восени в Дніпропетровську розпочалися зміни в наповненні послуг, стандартизація систем моніторингу якості й упровадження єдиних стандартів обслуговування абонентів. Абоненти в Дніпропетровську нині отримують понад 140 телеканалів цифрової якості. Було покращено наповнення пакетів і додано близько 20 нових тематичних телеканалів.

 

Крім того, «Воля» розпочала модернізацію мереж для підвищення якості й швидкості послуги доступу в інтернет. У планах компанії - розширення пропускної здатності мережі й забезпечення резервування для попередження переривання послуг.

 

Дніпропетровські абоненти отримали можливість оплачувати послуги за допомогою платіжних карток VISA/Master Card через інтернет-системи або через платіжні термінали. А інформаційну-консультативну підтримку клієнтів забезпечує цілодобовий колл-центр.

 

10 грудня «Воля» відкриває новий центр з обслуговування абонентів у Дніпропетровську.

 

За словами Еріка Франке, генерального директора компанії «Воля», Дніпропетровськ є стратегічно важливим містом для «Волі», а інвестиції вкладаються не тільки в удосконалення послуг, а й в інфраструктуру міста і його розвиток.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY