«Воля» оголосила про купівлю дніпропетровського провайдера «Фальстап»

13 Липня 2011
14588
13 Липня 2011
13:02

«Воля» оголосила про купівлю дніпропетровського провайдера «Фальстап»

14588
І веде переговори про купівлю «Одеко»
«Воля» оголосила про купівлю дніпропетровського провайдера «Фальстап»

Компанія «Воля», яка надає послуги кабельного телебачення та інтернету в 16 містах, оголосила про купівлю найбільшого кабельного оператора Дніпропетровська ТОВ «ТРК Фальстап» (торгова марка CDC). Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Як уже писала ТК, американський фонд Providence Equity Partners, котрий є мажоритарним акціонером кабельного провайдера «Воля», розпочав переговори щодо купівлі компанії «CDC Фальстап» у січні 2011 року.

 

Угоду про концентрацію схвалено Антимонопольним комітетом України. Сума угоди не розголошується.

 

Генеральний директор «Волі» Ерік Франке наголосив, що Дніпропетровськ є стратегічно важливим містом для компанії. «Ми вважаємо, що об'єднання стане гарантом нашої присутності загалом у даному регіоні і привнесе ще більшу цінність у взаємовідносини з клієнтами. "Воля" готова й буде інвестувати в інфраструктуру і сприяти розвитку міста Дніпропетровська», - сказав він. За його словами головними напрямами роботи у цьому регіоні стануть підвищення якості продуктів і рівня обслуговування клієнтів.

 

Директор ТОВ «ТРК Фальстап» Наталія Погоріла висловила впевненість, що скомбінувавши свої досвід і знання місцевої специфіки зі знанням і досвідом команди «Волі», компанія зможе зробити доступнішими і привабливішими послуги.

 

Також, за інформацією газети «Коммерсантъ», «Воля» має намір придбати одного з найбільших кабельних операторів Одеси «Чорне море» та групу компаній «Одеко», що надає послуги у Львові, Луцьку, Чернівцях, Тернополі та Запоріжжі. Президент «Волі» Сергій Бойко підтвердив факт переговорів з акціонерами «Одеко» - чеським фондом приватних інвестицій PPF Investments.

 

Нагадаємо, останнім часом компанії з групи «Воля» та «Одеко» збільшили ресурс своїх мереж і територію розповсюдження програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14588
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
odeko
4675 дн. тому
Кто волей пользуется - напишите тарифы пожалуйста, дабы знать чего ожидать.
триолан
4675 дн. тому
а я фанат триолана :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду