detector.media
29.11.2011 11:26
На ТОНІСі вийде проект Видріна про «шукачів сенсів буття» (ДОПОВНЕНО)

У грудні телеканал ТОНІС запустить авторську програму політолога Дмитра Видріна «Ронін». Про це пан Видрін розповів «Детектор медіа».

 

За його словами, вже зняті пілотні випуски, тож незабаром проект з'явиться в ефірі. Орієнтовно вона виходитиме щосуботи у вечірньому праймі. За форматом це - програма інтерв'ю на філософські теми.

 

Проект з такою ж назвою пан Видрін вже кілька років веде на «Радіо Ера». Його назва «Ронін» у перекладі з японської означає «вільний воїн».

 

«Ронін - це той, хто не має хазяїна, не має цензора, підкажчика, він людина, яка висловлює свої почуття та думки, має власну філософію та власне бачення світу, - зазначив Дмитро Видрін, - Я запрошуватиму гостей, які також є маленькими ронінами у мистецтві, медицині чи в інших сферах, які мають особисті досягнення, не пов'язані з підтримкою мегаресурсу (великих корпорацій чи держави), які самі себе зробили і самі створюють життя навколо себе. Це шукачі сенсів буття. Зараз на телебаченні дуже мало сенсів. У пілоті ми говорили з Іллею Ноябрьовим (генеральний продюсер Національної телекомпанії України. - ТК) про те, що разом дивились програму, де годину розповідали як їсти устрицю. Але який у цьому сенс та смисл - ми не знайшли. Ці сенси мають бути не віртуальними чи придуманими, а доведеними життям самих людей».

 

Серед гостей проекту буде письменник Густав Водічка, засновник ліцею «Гранд» Володимир Співаковський та інші.

 

У прес-службі ТОНІСа уточнили, що прем'єра програми Дмитра Видріна вийде 3 грудня, о 20.30.

 

Нагадаємо, що на ТОНІСі також виходитиме авторська програма політолога Михайла Погребинського «Оцінки і версії».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY