Янукович відзначив дію принципів захисту прав і свобод в Україні

26 Листопада 2011
10635
26 Листопада 2011
09:38

Янукович відзначив дію принципів захисту прав і свобод в Україні

10635
Янукович відзначив дію принципів захисту прав і свобод в Україні
Президент Віктор Янукович відзначив, що «українська держава упевнено рухаєтьсявперед, розбудовуючи громадянське суспільство на принципах захисту прав і свобод, закладаючи міцні підвалини для прийдешніх поколінь».
 
По це він сказав у зверненні щодо Дня пам'яті жертв голодоморів, повідомляє сай президента. «Жахливі роки тоталітаризму стали і духовною катастрофою: було зруйновано безліч храмів, фізично знищено та відправлено до таборів сотні тисяч селян, робітників і представників інтелігенції, постраждала майже кожна українська родина», - сказав Віктор Янукович.

Нагадаємо, за результатами цьогорічного дослідження Gallup43% українців вважають, що в Україні є свобода слова, 39% з цим не погоджуються, а 18% не визначилися з відповіддю.
 
За за даними звіту Freedom House, 2011 року Україна разом із Єгиптом, Угорщиною, Мексикою та Туреччиною потрапила до переліку країн  зі «значним падінням свободи преси». Як відзначили представники організації, в Україні, де упродовж тривалого часу були найкращі показники у регіоні, у 2010 році стало помітним згортання свободи преси. За цими даними, Україна також опинилася в категорії країн чи територій, де преса є «частково вільною». Таких країн у світі 65, із її європейських сусідів до цієї категорії належать Сербія, Чорногорія, Хорватія, Румунія, Боснія й Герцеговина, Македонія, Косово та Молдова.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду