Липовецька йде з «Інтера» (ОНОВЛЕНО)

17 Листопада 2011
15277
17 Листопада 2011
19:37

Липовецька йде з «Інтера» (ОНОВЛЕНО)

15277
Липовецька йде з «Інтера» (ОНОВЛЕНО)

Алла Липовецька залишає посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер». Цю інформацію вона підтвердила сьогодні, 17 листопада, журналістам «Дусі» і «Детектор медіа» особисто.

 

У коментарі «Детектор медіа» вона сказала, що це пов'язано з приходом нової команди. «Приходить нова команда. Я вважаю, що це чесно – кожен працює зі своєю командою, у мене теж була своя», - сказала вона, однак на запитання, хто йде з «Інтера» разом із нею, відповіла, що не знає.

 

На запитання, хто приходить на канал, пані Липовецька відповіла, що це Володимир Зеленський, однак вона ще не має офіційної інформації про його призначення. І хто прийде разом з паном Зеленським, їй невідомо. 

 

За словами Алли Липовецької, вона ще точно не знає, чим заматиметься далі. Сред варіантів - створення власного продакшну або повернення до Film.ua. До призначення на «Інтері» Алла Липовецька обіймала посаду генерального продюсера підрозділу Film.ua Television (входить до Film.ua Group).

 

Нагадаємо, «Дуся» припускала, що у разі повторного призначення Володимира Зеленського генеральним продюсером «Інтера» пані Липовецька піде з каналу.

 

«Інтер» підтвердив призначення Алли Липовецької 2 листопада.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15277
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бульбашка Єгор
4544 дн. тому
Хто сказав, що Єгор Соболєв 2 години на ТРК "Україна" займався ділом? Хіба він вміє робити діло? Де в Єгора хоч мінімальний досвід управління, планування, прогнозування, старт-апів та організації бізнес-процесів? Він так само, як Липовецька, роздавав позитивно-оптимістичні інтерв"ю, коли ще навіть близько не був відібраний серед інших кандидатів... за гарячого сприяння Наталії Львівни Лігачової-Чернолуцької для її "Телекритики". Перевірте архіви і побачите яким гіпер-геніальним змальовувався Єгор Соболєв, який нічого не вміє. :-) Липовецька на відміну від цього дутого Єгора хоч щось вміє.
Otar Dovzhenko
4544 дн. тому
Стара команда йде, нова приходить. Таке життя, це як зміна сезонів. Але скільки зроблено за ці два тижні!
Фан клуб Зеленского
4544 дн. тому
Так Соболев 2 часа хоть делом занимался, а Аллочка лишь интервью раздавала...
Доктор Гиннесс
4544 дн. тому
Рекорд Соболева - дві години на каналі - не побито
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду