Ірина Побєдоносцева стане директором з маркетингу і PR Film.UA Group

26 Жовтня 2010
17418
26 Жовтня 2010
19:17

Ірина Побєдоносцева стане директором з маркетингу і PR Film.UA Group

17418
Ірина Побєдоносцева стане директором з маркетингу і PR Film.UA Group

Ірина Побєдоносцева обійме посаду директора з маркетингу і PR групи компаній Film.UA Group. Цю інформацію сайту «Медианяня» вона підтвердила ТК особисто. Раніше цю посаду обіймала Ольга Боровських, яка нині є директором з маркетингу і PR консалтингової компанії «Медіа Ресурси Менеджмент».

 

Як йдеться у повідомленні Film.ua, попередній директор з маркетингу і PR Ольга Боровських залишила цю посаду у зв'язку з сімейними обставинами: «Рішення залишити компанію було для мене одним з найскладніших у житті. Але так склались обставини, що зараз я більше потрібна сім'ї і моє місце поряд з маленькою донечкою»

 

У коментарях ТК пані Побєдоносцева розповіла, що розпочинає роботу на новій посаді з 1 листопада: «Я дуже рада, що співпрацюватиму з такою потужною продакшн-компанією і тому, не відкладаючи в довгу шухляду, розпочну там працювати вже з понеділка».

 

Також вона відзначила:  «Своєчасний дзвінок Олі Боровських з пропозицією роботи якраз і відкриває цей етап. Я дуже вдячна керівництву Film.ua за цікаву та перспективну пропрозицію. Ми з Олею (Боровських - ТК) знайомі багато років, оскільки наприкінці 10090-х років працювали на "1+1"»

 

Щодо кола завдань і обов'язків Ірина Побєдоносцева розповіла: «З керівництвом компанії відбулася установча зустріч, ми обговорювали завдання мінімум та максимум і ще повернемося до цих питань».

 

 

Нагадаємо, як повідомляла «Дуся», екс-керівник прес-служби телеканалу «1+1» Ірина Побєдоносцева звільнилася з каналу понад тиждень тому. Комунікаціями з пресою вона займалася протягом 12 років.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.itk.org.ua

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду