Володимир Харченко офіційно на «Інтері» не працює, а надає консалтингові послуги

23 Листопада 2011
14458
23 Листопада 2011
18:51

Володимир Харченко офіційно на «Інтері» не працює, а надає консалтингові послуги

14458
Володимир Харченко офіційно на «Інтері» не працює, а надає консалтингові послуги

Володимир Харченко наразі не обіймає посаду генерального продюсера з технічного обслуговування власного виробництва на «Інтері», хоча офіційно канал таку пропозицію уже зробив. Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Як зазначається, «на даний момент Володимир Харченко перебуває в офіційній відпустці на Новому каналі тривалістю 25 днів і в кінці грудня 2011 року прийме рішення про перехід на роботу на телеканал "Інтер"».

 

Зараз пан Харченко надає «Інтеру» консалтингові послуги в рамках запропонованої йому посади.

 

Нагадаємо, раніше «Інтер» повідомив про призначення Володимира Харченка на посаду заступника генерального продюсера з технічного забезпечення власного виробництва. В той час, у коментарі «Медіабізнесу» піар-директор Нового каналу Ольга Балабан заперечила цю інформацію. За її словами, він пан Харченко залишається начальником апаратно-студійного комплексу Нового каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14458
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Умник
4539 дн. тому
дядя Вова, продолжай консультировать, а Новый не бросай !!!! это ж твоя семья.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду