detector.media
22.11.2011 10:51
До менеджменту «Інтера» увійшли Панасівська, Побєдоносцева, Д’яченко, Харченко

Сьогодні на каналі «Інтер» було оголошено про кадрові зміни, згідно з якими продюсером передпрайму стала Оксана Панасівська, керівником промослужби Ірина Побєдоносцева, технічним директором Володимир Харченко, директором прайм-продакшну Євгеній Д'яченко. Про це повідомляє «Медіаняня».

 

Як зазначається, новий топ-менеджмент було представлено 22 листопада під час летючки, на якій були присутні всі члени «Студії Квартал-95».

 

Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила одна новопризначена людина на правах анонімності. Прес-служба «Інтера» новину не коментує. Згодом прес-служба підтвердила інформацію та повідомила про всі кадрові призначення на «Інтері».

 

Як писала ТК, на посаду генерального продюсера каналу знову повертається Володимир Зеленський, однак з новими, розширеними повноваженнями.

 

Нещодавно новопризначений директор з виробництва каналу Алла Липовецька залишила «Інтер» у зв'язку з приходом нової команди.

 

Нагадаємо, у липні 2011 року головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська залишила Новий канал. Про причини цього рішення вона розповіла в інтерв'ю ТК. Після звільнення Оксана Панасівська планувала відкрити власний продакшн.

 

Ірина Побєдоносцева до сьогодні була директором з маркетингу і PR групи компаній Film.ua Group. А раніше очолювала прес-службу каналу «1+1».

 

Євгеній Д'яченко є одним із засновників компанії Profit Production. Нагадаємо, у жовтні цього року керівника Profit Production Михайла Комаровського було призначено продюсером кількох проектів каналу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY