detector.media
17.11.2011 19:37
Липовецька йде з «Інтера» (ОНОВЛЕНО)

Алла Липовецька залишає посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер». Цю інформацію вона підтвердила сьогодні, 17 листопада, журналістам «Дусі» і «Детектор медіа» особисто.

 

У коментарі «Детектор медіа» вона сказала, що це пов'язано з приходом нової команди. «Приходить нова команда. Я вважаю, що це чесно – кожен працює зі своєю командою, у мене теж була своя», - сказала вона, однак на запитання, хто йде з «Інтера» разом із нею, відповіла, що не знає.

 

На запитання, хто приходить на канал, пані Липовецька відповіла, що це Володимир Зеленський, однак вона ще не має офіційної інформації про його призначення. І хто прийде разом з паном Зеленським, їй невідомо. 

 

За словами Алли Липовецької, вона ще точно не знає, чим заматиметься далі. Сред варіантів - створення власного продакшну або повернення до Film.ua. До призначення на «Інтері» Алла Липовецька обіймала посаду генерального продюсера підрозділу Film.ua Television (входить до Film.ua Group).

 

Нагадаємо, «Дуся» припускала, що у разі повторного призначення Володимира Зеленського генеральним продюсером «Інтера» пані Липовецька піде з каналу.

 

«Інтер» підтвердив призначення Алли Липовецької 2 листопада.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY