«Ентер-фільм» оновив графічне і звукове оформлення (ФОТО)

1 Листопада 2011
9110
1 Листопада 2011
16:41

«Ентер-фільм» оновив графічне і звукове оформлення (ФОТО)

9110
«Ентер-фільм» оновив графічне і звукове оформлення (ФОТО)

Телеканал «Ентер-фільм», що входить до медіагрупи «Інтер», оновив графічне і звукове оформлення. Про це повідомила прес-служба «Інтера».

 

Тепер на каналі можна побачити п'ять нових заставок, які об'єднують програмне наповнення за жанрами - драми, мелодрами, мультфільми, комедії і фільми про війну. Кожна заставка - анімована композиція з героями й образами класичних кінострічок.

 

Графічне і звукове оформлення «Ентер-фільму» створене службою творчих проектів телеканалу «Інтер» під керівництвом Артема Гостєва. Творча група - Назар Гнатів і Ольга Дорошенко, дизайнери - Олександр Любімов, Олексій Вертячих, Стас Галан і Наталія Постна, композитори - Наталія Твердохліб і Юрій Коніченко, технічна підтримка - Володимир Кожухов, продюсер проекту - Іван Крутоус.

 

 

Також у графічному оформленні каналу було використано кольорову ідентифікацію продукту.

 

 

Заставка, присвячена драматичним фільмам, оформлена на синьому тлі,

 

 

 мелодраматичним - на зеленому,

 

 

 фільмам про війну - на червоному,

 

 

 комедіям - на помаранчевому,

 

 

мультфільмам - на жовтому.

 

«У цьому ж кольоровому рішенні кодована і супутня інформаційна графіка, завдяки чому образ каналу став графічно цілісним і інформативним», - повідомляє прес-служба.

 

«У каналу "Ентер-фільм" є своя чітко сформована аудиторія, яка добре розбирається в класичному кінематографі. Тому в нас було визначене завдання - освіжити канал, зберігши при цьому його загальний настрій. Під час розробки було вирішено розділити програмне наповнення каналу за жанрами, а також використовувати силуетне графічне рішення, наповнене чітко впізнаваними трендовими образами з відомих кінострічок. Так, наприклад, при створенні комедійної заставки ми відібрали образи героїв таких кінофільмів, як "Кін-дза-дза", "12 стільців" та інших», - прокоментував керівник служби творчих проектів телеканалу «Інтер» Артем Гостєв.

 

Нагадаємо, що телеканал «Ентер-фільм» мовить з 2001 року, у лютому 2011 року змінив своє позиціонування і став телеканалом радянської і зарубіжної кінокласики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9110
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
forum
4564 дн. тому
все слизали с Дискавери. такой же принцип цветового оформления по жанрам http://forum.mediasat.ua/index.php/topic/2232-discovery-channel-%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D1%8F%D0%B5%D1%82-%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%B2%D0%B8%D0%B4/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду