«Ентер-фільм» став каналом радянських фільмів та мультфільмів

31 Січня 2011
6324
31 Січня 2011
12:41

«Ентер-фільм» став каналом радянських фільмів та мультфільмів

6324
«Ентер-фільм»  став каналом радянських фільмів та мультфільмів

З 1 лютого «Ентер-фільм» перепозиціонується в канал радянських фільмів та мультфільмів. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Тепер на каналі виходитимуть стрічки, відзняті кіностудіями «Ленфільм», «Мосфільм», «Союзтелефільм» та студіями Довженка та Горького. В ефірі з\'являться картини Микити Михалкова, Ельдара Рязанова, Юрія Озерова, Івана Лукінського, Станіслава Ростоцького, Тимофія Левчука та інших. У ранкових слотах виходитимуть мультфільми «Ну постривай!», «Троє з Простоквашино», «Вінні-Пух», «Повернення блудного папуги».

 

Канал транслюватиме як мелодрами ( «Забута мелодія для флейти», «Мій ласкавий та ніжний звір», «Табір йде у небо»), так і драми та комедії ( «Звичайне диво», «Кін-дза-дза»).

 

«Упевнений, що "Ентер-фільм" стане улюбленим каналом країни», - зазначив генеральний продюсер  АОЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» Володимир Зеленський, - «Радянське кіно допоможе кожному з нас відчути себе дитиною, а дітям подарує стару добру казку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6324
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр
4836 дн. тому
Бу -га очередной хламовый проект от интера!! И так канал был хламом, а теперь еще большим хламом стал!!!
7475
4836 дн. тому
заповідник Совка...
Зеленскому
4836 дн. тому
Володя, ты еще слишком юн впадать в такой теле-маразм.
кокотюха
4836 дн. тому
не маю насправді нічого поти радянських фільмів, але постановка питання - а-фі-гєть: канал радяньких фільмів стане улюбленим каналом країни...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду