detector.media
01.11.2011 16:41
«Ентер-фільм» оновив графічне і звукове оформлення (ФОТО)

Телеканал «Ентер-фільм», що входить до медіагрупи «Інтер», оновив графічне і звукове оформлення. Про це повідомила прес-служба «Інтера».

 

Тепер на каналі можна побачити п'ять нових заставок, які об'єднують програмне наповнення за жанрами - драми, мелодрами, мультфільми, комедії і фільми про війну. Кожна заставка - анімована композиція з героями й образами класичних кінострічок.

 

Графічне і звукове оформлення «Ентер-фільму» створене службою творчих проектів телеканалу «Інтер» під керівництвом Артема Гостєва. Творча група - Назар Гнатів і Ольга Дорошенко, дизайнери - Олександр Любімов, Олексій Вертячих, Стас Галан і Наталія Постна, композитори - Наталія Твердохліб і Юрій Коніченко, технічна підтримка - Володимир Кожухов, продюсер проекту - Іван Крутоус.

 

 

Також у графічному оформленні каналу було використано кольорову ідентифікацію продукту.

 

 

Заставка, присвячена драматичним фільмам, оформлена на синьому тлі,

 

 

 мелодраматичним - на зеленому,

 

 

 фільмам про війну - на червоному,

 

 

 комедіям - на помаранчевому,

 

 

мультфільмам - на жовтому.

 

«У цьому ж кольоровому рішенні кодована і супутня інформаційна графіка, завдяки чому образ каналу став графічно цілісним і інформативним», - повідомляє прес-служба.

 

«У каналу "Ентер-фільм" є своя чітко сформована аудиторія, яка добре розбирається в класичному кінематографі. Тому в нас було визначене завдання - освіжити канал, зберігши при цьому його загальний настрій. Під час розробки було вирішено розділити програмне наповнення каналу за жанрами, а також використовувати силуетне графічне рішення, наповнене чітко впізнаваними трендовими образами з відомих кінострічок. Так, наприклад, при створенні комедійної заставки ми відібрали образи героїв таких кінофільмів, як "Кін-дза-дза", "12 стільців" та інших», - прокоментував керівник служби творчих проектів телеканалу «Інтер» Артем Гостєв.

 

Нагадаємо, що телеканал «Ентер-фільм» мовить з 2001 року, у лютому 2011 року змінив своє позиціонування і став телеканалом радянської і зарубіжної кінокласики.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY