Томенко радить «Свободі» судитися не з ним, а з Табачником

27 Жовтня 2011
11386
27 Жовтня 2011
13:39

Томенко радить «Свободі» судитися не з ним, а з Табачником

11386
Томенко радить «Свободі» судитися не з ним, а з Табачником

Представники ВО «Свобода», які стали місцевими чиновниками на Західній Україні, «трошки заборзовіли від влади » і не хочуть сприймати критику у свою сторону. Про таке в ефірі 5-го каналу заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, коментуючи наміри ВО «Свобода» подати на нього до суду з вимогою публічних вибачень за критику в бік цієї політсили в інтерв'ю «Газеті по-українськи», повідомляє прес-служба 5-го.

 

Нагадаємо, ВО «Свобода» готове подавати до суду на віце-спікера Миколу Томенка через його інтерв'ю «Газеті по-українськи», у якому пан Томенко, на думку представників «Свободи», звинуватив свободівців, які при владі в місцевих радах трьох західних областей, у співпраці із центральною владою.

 

«Я думаю, що наші молоді колеги опозиції, які стали місцевими чиновниками в Західній Україні трошки заборзовіли від влади і від авторитету. Вони навчились вранці і увечері перед сном кричати: "Слава нації!", і вважають, що вони вже можуть не реагувати на критику. Насправді на критику потрібно реагувати», - заявив пан Томенко

 

«Якщо ви, знаходячись сьогодні у місцевій владі, допускаєте помилки, то, я думаю, ви повинні мати гідність, авторитет і силу слухати цю критику», - зауважив віце-спікер.

 

Пан Томенко зазначив, що читає багато західноукраїнської преси, де йде жвава дискусія щодо непрофесійності та непрофесіоналізму нової місцевої влади у Західній Україні.

 

Також він порадив представникам «Свободи» судитись не з ним, а з чиновниками режиму Януковича: «Але моя порада молодим колегам по опозиції, які проти політичного режиму Януковича борються на мітингах, - судитися з чиновниками режиму Януковича, не тільки заявами, а щоденно. Наприклад - подавати в суд на Табачника, на його дії, не допускати підвищення тарифів. Тому краще судитись не з Томенком, а навчитися судитися з владою та захищати інтереси людей».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11386
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
pym
4588 дн. тому
Томенко не пощастило тільки в одному - місцеві ради західних регіонів мають лише по 2-3 депутата від Партії регіонів. А деяким радам взагалі пощастило з відсутністю цієї партії. Свободівців там 40-50. Тому спільні рішення-голосування-якась співпраця це повна туфта)) Свобода дерибанить сама по собі! Їм нафіг не потрібні регіонали
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду