detector.media
27.10.2011 13:39
Томенко радить «Свободі» судитися не з ним, а з Табачником

Представники ВО «Свобода», які стали місцевими чиновниками на Західній Україні, «трошки заборзовіли від влади » і не хочуть сприймати критику у свою сторону. Про таке в ефірі 5-го каналу заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, коментуючи наміри ВО «Свобода» подати на нього до суду з вимогою публічних вибачень за критику в бік цієї політсили в інтерв'ю «Газеті по-українськи», повідомляє прес-служба 5-го.

 

Нагадаємо, ВО «Свобода» готове подавати до суду на віце-спікера Миколу Томенка через його інтерв'ю «Газеті по-українськи», у якому пан Томенко, на думку представників «Свободи», звинуватив свободівців, які при владі в місцевих радах трьох західних областей, у співпраці із центральною владою.

 

«Я думаю, що наші молоді колеги опозиції, які стали місцевими чиновниками в Західній Україні трошки заборзовіли від влади і від авторитету. Вони навчились вранці і увечері перед сном кричати: "Слава нації!", і вважають, що вони вже можуть не реагувати на критику. Насправді на критику потрібно реагувати», - заявив пан Томенко

 

«Якщо ви, знаходячись сьогодні у місцевій владі, допускаєте помилки, то, я думаю, ви повинні мати гідність, авторитет і силу слухати цю критику», - зауважив віце-спікер.

 

Пан Томенко зазначив, що читає багато західноукраїнської преси, де йде жвава дискусія щодо непрофесійності та непрофесіоналізму нової місцевої влади у Західній Україні.

 

Також він порадив представникам «Свободи» судитись не з ним, а з чиновниками режиму Януковича: «Але моя порада молодим колегам по опозиції, які проти політичного режиму Януковича борються на мітингах, - судитися з чиновниками режиму Януковича, не тільки заявами, а щоденно. Наприклад - подавати в суд на Табачника, на його дії, не допускати підвищення тарифів. Тому краще судитись не з Томенком, а навчитися судитися з владою та захищати інтереси людей».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY