Нацрада перевірить К1 через Big Brother

26 Жовтня 2011
12089
26 Жовтня 2011
13:52

Нацрада перевірить К1 через Big Brother

12089
Нацрада перевірить К1 через Big Brother

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу К1. Відповідне рішення прийняте на засіданні 26 жовтня.

 

Перевірка стосуватиметься дотримання каналом вимог ч. 2 ст. 62 закону «Про телебачення і радіомовлення» та ст. 13 закону «Про захист суспільної моралі» під час трансляції реаліті-шоу Big Brother. За словами голови Нацради Володимира Манжосова, у випусках програми 13, 22, 24 і 25 жовтня були зафіксовані сцени еротично-сексуального спрямування.

 

Також пан Манжосов повідомив, що запис одного з випусків програми Нацрада надала на прохання Національній експертній комісії з питань захисту суспільної моралі, яка отримала скарги громадян та має намір провести експертизу проекту.

 

На попередньому засіданні заступник голови Нацради Лариса Мудрак говорила, що не виключає можливість перевірки К1 через Big Brother, оскільки до Нацради надійшло чимало скарг на проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12089
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Котик
4567 дн. тому
Всеодно візмуть до відома результати перевірки.
Досадно то как!
4568 дн. тому
Не дают по ящику "секас делать" поборнички
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду