Нацрада перевірить «1+1» через «Секс-місію»

19 Жовтня 2011
18880
19 Жовтня 2011
14:16

Нацрада перевірить «1+1» через «Секс-місію»

18880
Нацрада перевірить «1+1» через «Секс-місію»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу «1+1». Відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 19 жовтня.

 

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, підставою для перевірки стали численні скарги глядачів на програму «Секс-місія». 3 жовтня Нацрада провела моніторинг, що зафіксував ознаки порушення ч. 2 ст. 62 закону про телебачення і радіомовлення (захист суспільної моралі та забезпечення прав неповнолітніх і юнацтва) на ст. 13 закону про захист суспільної моралі (порядок і умови публічної демонстрації продукції, що містить елементи еротики, засобами масової інформації). Призначена перевірка стосуватиметься дотримання каналом саме цих норм законодавства.

 

Також пані Мудрак повідомила, що до Нацради надходять скарги глядачів на реаліті-шоу каналу К1 Big Brother. «Ми обговорювали це питання і не виключаємо призначення перевірки», - додала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18880
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
===
4573 дн. тому
Національна рада "замкнулася" на видачі, продовженні , переоформленні ліензій, розподілі частот і нікого в державі не цікавить контент, наповнення телепрограм. Всі загальнонаціональні мовники мов близнята - новини, серіали, дешеві шоу. Дивитись нічого, замислитись нема над чим. Молодь виховується на низькопробному телевізійному ширпотребі. Переклади з іноземного - жах! В державі ніхто не думає про майбутнє. Власники каналів моляться на рейтинги і прибутки від реклами. Їм хочеться красиво і багато жити за рахунок українських телеглядачів. Хоч хто-небудь схаменеться у цій державі? Не калічте убозством та ницістю з екрану наших дітей! Навіщо така кількість загальнонаціональних мовників? Зробіть хоча б один канал взірцевим. Сьогодні серед білого дня можна побачити й почути з екрану таке, від чого вихованій людини стає соромно.
НаКіпелов
4574 дн. тому
А чому Голватенко не хче перевірити один із своїх рідних каналів К1, зокрема шоу BigBrother. Там же сама звичайна порнуха!!!! І тепер все зрозуміло чому вимкнули європейські еротичні канали...
//
4574 дн. тому
А ще дістають "Сімейні мелодрами" з їх придурками, суками, сучками і мудаками...
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4574 дн. тому
Правильно, так їм і терба! А то пеніси, бачите, показують, а жіночий орган - тільки схематично у вигляді малюнку. Всі сподівання на Нацраду - вона неодмінно має виправити ці кричущі неподобства заради встановлення в передачі гендерної рівності! А ще нехай проінспектують на предмет порушення моралі передачі Дмитра Гордона на Першому національному за участю кримінального авторитета Алімжана Тохтахунова ("тайванчик") детальніше про це - тут: "Перший (анти-)Національний пропагує "понятія" і показує авторитета "тайванчика" достойною людиною" http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/11289/user_id/9828.phtml , а також Отара Кушанашвилі, де той сипав матюками і постійно кликав якусь "блядь". Це він, часом, не про когось з Нацради?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду