Big Brother виходитиме цілодобово

30 Листопада 2011
6142
30 Листопада 2011
11:41

Big Brother виходитиме цілодобово

6142
Big Brother виходитиме цілодобово

Реаліті-шоу Big Brother («Великий брат») транслюватиметься у форматі 24х7 в інтернеті, переглядати шоу можна буде на сайті проекту. Про це на прес-конференції в будинку Big Brother журналістам повідомив генеральний продюсер проекту Ярослав Осташкевич.

 

Пан Осташкевич пояснив, що для запуску 24-годинної трансляції в інтернеті було декілька причин. Однією з найвагоміших стала ефірна цензура через статеві стосунки між учасниками проекту. Також онлайн-трансляція потрібна для того, щоб українські глядачі зрозуміли, що Big Brother - це реальні стосунки в реальному будинку і в реальному часі. Ярослав Осташкевич зазначив, що інтернет-трансляція потрібна і для того, щоб можна було моментально реагувати на коментарі глядачів.

 

Тепер, як було сказано на прес-конференції, реаліті-шоу Big Brother буде цілодобово транслюватися в онлайн-режимі та одну годину на добу на телеканалі К1.

 

Головний продюсер проекту також наголосив, що слоти шоу постійно змінюються, для того щоб визначити найбільш вдалий час в рейтинговому плані, та зазначив, що ще змінюватиметься час виходу реаліті-шоу.

 

Нагадаємо концепцію проекту : 14 учасників живуть 100 днів під наглядом 38 камер у закритому приміщенні. Впродовж цього періоду вони отримуватимуть вказівки людини, якої не бачать, а лише чують. Ця людина і є Великим Братом. За підсумками щотижневого голосування телеглядачів один з учасників вибуває. Учасникам відомо, що переможець отримає грошову винагороду, але яка сума буде вони не знають.

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6142
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГлядачНебайдужий
4531 дн. тому
Цензура у нашій державі заборонена на законодавчому рівні, так само як і трансляція інформації, що може зашкодити дітям. Але телекомпанії у погоні за рейтингами бачать лише один бік. А як щодо соціальної відповідальності телебачення?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду