«1+1» запустить сексуальний проект, а «2+2» - футбольне шоу

7 Вересня 2011
18158
7 Вересня 2011
15:46

«1+1» запустить сексуальний проект, а «2+2» - футбольне шоу

18158
«1+1» запустить сексуальний проект, а «2+2» - футбольне шоу

Канал «1+1» запустить сексуальне шоу за власною ідеєю. Про це розповіла Вікторія Шульженко, програмний директор «1+1», під час прес-сніданку 7 вересня.

 

Працювати над цією програмою буде журналістка Світлана Усенко, вона ж стане її ведучою.

 

«У рамках лінійки публіцистичних програм буде декілька експериментів, досить сміливих. "2+2" збирається позайматися сексом, ми теж туди трохи дивимося, це буде освітньо-розважальна річ, поки пілот дуже хороший, результат цікавий», - говорить Вікторія Шульженко.

 

Також на каналі «2+2» вийде реаліті-шоу власного виробництва, в якому шукатимуть «нову футбольну зірку»: «Ми зараз запускаємо велике шоу, ми шукаємо нову зірку "Динамо" і плануємо, щоб це шоу закінчилося якраз напередодні "Євро-2012"», - зазначив Олександр Асаулюк, генеральний продюсер «2+2».

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду