В Ємені знищено медіа-боса «аль-Каїди»

15 Жовтня 2011
2268
15 Жовтня 2011
12:52

В Ємені знищено медіа-боса «аль-Каїди»

2268
В Ємені знищено медіа-боса «аль-Каїди»

Очільник прес-служби терористичної організації «аль-Каїда» на Аравійському півострові Ібрагім аль-Банна загинув під час повітряного нальоту в Ємені у п'ятницю, повідомляє з посиланням на міністерство оборони цієї країни BBC. 

 

Версії подробиць операції, під час якої разом з Ібрагімом аль-Банною загинуло ще шість бойовиків, різняться. Згідно з деякими повідомленнями, в ній брали участь безпілотні літаки ВПС США. Однак міністерство оборони Ємену наполягає на тому, що її здійснила самостійно авіація цієї країни.

 

Операцію було здійснено у провінції Шабва, на схід від Адена, що є оплотом терористів. Військове відомство охарактеризувало аль-Банну, єгиптянина за національністю, як «одного з найнебезпечніших оперативників», який планував терористичні акції в Ємені та за його межами й перебував у міжнародному розшуку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду