ТВі подав три позови щодо цифрового конкурсу

14 Жовтня 2011
18996
14 Жовтня 2011
13:09

ТВі подав три позови щодо цифрового конкурсу

18996
ТВі подав три позови щодо цифрового конкурсу

Телеканал ТВі та пов'язані з ним структури подали до суду три позови, в яких оскаржують результати цифрового конкурсу: власне, від каналу ТВі (ТОВ «Телерадіосвіт»), від «Інфо-24» (ТОВ «Інфо24») та від «ТВі-Культура» (ТОВ «Медіа інфо»). Про це повідомив генеральний директор ТВі Микола Княжицький під час чату на «Детектор медіа».

 

Також він пояснив, чому ТВі оскаржує законність технології DVB-T2, хоча подавався на конкурс на мовлення із застосуванням цієї технології: «Подавалися ми на конкурс через те, що у разі скасування мовлення у стандарті DVB-T2, воно вестиметься у стандарті DVB-T. Наш позов ми доповнюємо в суді і багатьма іншими порушеннями, які були під час оголошення та проведення конкурсу».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», окрім ТВі, позови до Київського окружного адміністративного суду подали канал «Малятко-ТВ» та ТРК «Ера». Остання, за інформацією ТК, подала близько 20 позовів.

 

Судове засідання, на якому суд планує об'єднати всі справи щодо цифрового конкурсу, перенесене на 1 листопада.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18996
Читайте також
23.11.2011 13:03
Юрий Крайняк, для «Детектор медіа»
35 027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду