Суд об’єднає справи щодо цифрового конкурсу, який оскаржує вже й «Ера»

6 Жовтня 2011
13193
6 Жовтня 2011
17:41

Суд об’єднає справи щодо цифрового конкурсу, який оскаржує вже й «Ера»

13193
Суд об’єднає справи щодо цифрового конкурсу, який оскаржує вже й «Ера»

Окружний адміністративний суд міста Києва має намір об'єднати всі справи, які стосуються оскарження цифрового конкурсу, в одне провадження. Про це 6 жовтня під час засідання у справі за позовом «Малятко-ТВ» до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення повідомила суддя Наталія Клочкова.

 

Засідання відбулось без участі представників Нацради. Як розказав «Детектор медіа» директор «Малятко-ТВ» Володимир Кметик, до суду надійшло клопотання від Нацради з проханням перенести засідання, однак воно не було задоволене.

 

У списку справ, призначених до розгляду цього дня, йшла мова про те, що Окружний адміністративний суд міста Києва також розглядатиме позов телеканалу «Ера» до Нацради про «визнання протиправним та скасування рішення щодо переможців конкурсу та отримання ліцензії». За інформацією ТК, «Ера» подала близько 20 позовів.

 

За словами пана Кметика, тепер справа за позовом «Малятко-ТВ» та «Ери» будуть приєднанні до справи за позовом ТВі, яка вже слухається у суді.

 

«Суддя запитав, чи є заперечення. Представники «Ери» заперечували. Але їх заперечення не було взяте до уваги. Я сказав, що не маю підстав заперечувати», - сказав пан Кметик.

 

Наступне засідання відбудеться 13 жовтня.

 

Нагадаємо, результати конкурсу на місця в цифрових мультиплексах МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5 оскаржують «Малятко-ТВ», ТВі, «Чорноморська ТРК», МТРК «Чернівці» з міста Чернівці і телекомпанія «САТ-плюс» з міста Слов'янська Донецької області 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13193
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
игорь
4583 дн. тому
если для нацрады канал про банки важнее детских каналов-то они уроды конченные
Любопытный
4587 дн. тому
Так а что с МХ-4? Вообще запустили... 5 каналов пустышки, остальное - фуфло, кроме "Интер-группы" никого нет.... Неужели так тяжело провести конкурс? История же не первый год тянется.... Нац.Совет как собака на сене... Судить за это нужно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду