Харківська СЕС: Ніякого тиску з приводу АТН Кернес не чинить

18 Вересня 2011
8214
18 Вересня 2011
15:59

Харківська СЕС: Ніякого тиску з приводу АТН Кернес не чинить

8214
Харківська СЕС: Ніякого тиску з приводу АТН Кернес не чинить

Ніякого тиску на органи державного санітарно-епідеміологічного нагляду і, зокрема,  на Харківську міську СЕС харківський міський голова Геннадій Кернес не чинить. Про це у коментарі «Детектор медіа» заявив в. о. головного санітарного лікаря  Харкова Микола Чегрінець, письмово відповідаючи на запит щодо ситуації довкола телеканалу АТН.

 

«Наведене у Вашому листі прохання прокоментувати лист каналу АТН на адресу Президента України є, на наш погляд, некоректним, оскільки зміст вищезазначеного листа є, фактично, суб'єктивним судженням певних осіб, які мають право на будь-яку власну думку, незалежно від ступеню її достовірності», - говориться у відповіді.

 

У той же час, зазначається в листі, керівництво міської СЕС готове прокоментувати обставини, що спричинили винесення постанови головного державного санітарного лікаря м. Харкова, про яку йде мова у листі.

 

У відповіді ТК відповідного коментарю немає, тож ми додатково звернулися до СЕС із проханням надати саме такий коментар.

 

Нагадаємо, нещодавно харківський телеканал АТН («Агентство Телевидения Новости») звинуватив міського голову Геннадія Кернеса у «безпрецедентному тиску» та зловживанні службовим становищем, яке призвело до позбавлення каналу можливості виходити в ефір. Для відновлення роботи канал отримав від Центральної санепідемстанції МОЗ України санітарний паспорт, однак  Микола Чегрінець заявив каналу, що не бачить підстав для відновлення роботи мовника, оскільки (зі слів АТН) «не уверен в соответствии данных, указанных в Санитарном паспорте № 23351.09.11., выданном Центральной санэпидстанцией МОЗ Украины, санитарным нормам и правилам, и ему недостаточно копии Санитарного паспорта для изучения, а необходим только оригинал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8214
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду