«10 бажань» з Бадоєвим на ТЕТі стартує 24 вересня, серіал «Спліт» – у жовтні

30 Серпня 2011
14401
30 Серпня 2011
17:57

«10 бажань» з Бадоєвим на ТЕТі стартує 24 вересня, серіал «Спліт» – у жовтні

14401
«10 бажань» з Бадоєвим на ТЕТі стартує 24 вересня, серіал «Спліт» – у жовтні

Реаліті-шоу «10 бажань» стартує на ТЕТі 24 вересня. Про це «Детектор медіа» повідомила Ірина Костюк, генеральний продюсер каналу, під час презентації нового сезону 29 серпня.

 

Ведучим і арт-продюсером програми є Алан Бадоєв.

 

Як писала ТК, за умовами шоу «10 бажань», у ньому беруть участь дві юні дівчини, які мріють отримати шанс реалізувати свої найзаповітніші і мрії. Для цього ТЕТ подарує їм банківську картку зі 100 тисячами доларів. У проекті має здійсниться всього 10 мрій - по п'ять у кожної дівчини ! Єдина умова - бажання кожної дівчата виконуватимуть удвох. Сказати «Моя мрія збулася!» героїня зможе, тільки якщо її напарниця виконає бажання разом з нею. Дівчата самостійно розробляють маршрут і обирають засіб та спосіб пересування. Для виконання кожного бажання у них є лише два дні.

 

Окрім виконання бажань, вмовлянь та переживань дівчата познайомляться із країнами якими подорожуватимуть, їхніми жителями та особливостями.

 

У свою чергу серіал власного виробництва «Спліт» стартує у жовтні. Це вампірський серіал за однойменним ізраїльським форматом Split компанії Dori Media. Знімай стрічку для каналу російський продакшн «Вайт медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду