detector.media
30.08.2011 17:57
«10 бажань» з Бадоєвим на ТЕТі стартує 24 вересня, серіал «Спліт» – у жовтні

Реаліті-шоу «10 бажань» стартує на ТЕТі 24 вересня. Про це «Детектор медіа» повідомила Ірина Костюк, генеральний продюсер каналу, під час презентації нового сезону 29 серпня.

 

Ведучим і арт-продюсером програми є Алан Бадоєв.

 

Як писала ТК, за умовами шоу «10 бажань», у ньому беруть участь дві юні дівчини, які мріють отримати шанс реалізувати свої найзаповітніші і мрії. Для цього ТЕТ подарує їм банківську картку зі 100 тисячами доларів. У проекті має здійсниться всього 10 мрій - по п'ять у кожної дівчини ! Єдина умова - бажання кожної дівчата виконуватимуть удвох. Сказати «Моя мрія збулася!» героїня зможе, тільки якщо її напарниця виконає бажання разом з нею. Дівчата самостійно розробляють маршрут і обирають засіб та спосіб пересування. Для виконання кожного бажання у них є лише два дні.

 

Окрім виконання бажань, вмовлянь та переживань дівчата познайомляться із країнами якими подорожуватимуть, їхніми жителями та особливостями.

 

У свою чергу серіал власного виробництва «Спліт» стартує у жовтні. Це вампірський серіал за однойменним ізраїльським форматом Split компанії Dori Media. Знімай стрічку для каналу російський продакшн «Вайт медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY