Бадоєв готує для ТЕТу реаліті «10 бажань»

19 Липня 2011
13913
19 Липня 2011
17:50

Бадоєв готує для ТЕТу реаліті «10 бажань»

13913
Бадоєв готує для ТЕТу реаліті «10 бажань»

ТЕТ готує до осіннього сезону нове реаліті-шоу під робочою назвою «10 бажань». Арт-продюсером проекту став режисер Алан Бадоєв. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За умовами шоу в ньому беруть участь дві юні дівчини, які мріють отримати шанс реалізувати свої найзаповітніші і мрії: «Це яскраве шоу, в якому історія дружби або суперництва буде розгортатися на фоні неймовірних подорожей», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Кастинг на участь у цьому проекті вже стартував. Як зазначається, ТЕТ шукає «безшабашних, сміливих і ризикованих дівчат з різних соціальних світів. У них повинні бути різні історії й абсолютно різні мрії, але за умовами гри кожна з них зможе сказати "Моя мрія збулася!" тільки в тому випадку, коли героїні виконали бажання разом», - йдеться у повідомлені.

 

За словами генерального продюсера каналу Ірини Костюк, «10 бажань» - це власна ідея ТЕТу. Шоу виходитиме у вихідні. «Дві абсолютно різні дівчини отримають одну карточку зі 100 тисячами доларів і один шанс відчути те, що могли уявити тільки в найсміливіших мріях. Попереду в них доросле життя, повне обов'язків. Відірватися на повну котушку, подолавши всі конфлікти і перешкоди, - ось їхнє головне завдання в проекті. Напевне, це буде найбільш яскраве реаліті-шоу на ТЕТі», - говорить Ірина Костюк.

 

Зазначимо також, що з 26 липня в ефірі каналу ТЕТ стартує показ американського серіалу «Клієнт завжди мертвий» (Six Feet Under), який виходитиме о 23.00.

 

Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв разом з дружиною Жанною вів на «Інтері» тревел-шоу «Орел та решка». Навесні Жанна Бадоєва перейшла з «Інтера» на ТЕТ, де стала ведучою реаліті-шоу «Лялечка». «Інтер» має намір продовжити «Орел та решка» в новому сезоні, але хто стане ведучим, наразі невідомо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13913
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду