Колесніков дав 26 млн на рекламу України і Євро-2012 на Euronews

11 Серпня 2011
12298
11 Серпня 2011
16:39

Колесніков дав 26 млн на рекламу України і Євро-2012 на Euronews

12298
Колесніков дав 26 млн на рекламу України і Євро-2012 на Euronews

ДП «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"», яке підпорядковується Нацагентству з питань Євро-2012, за результатами тендеру 8 серпня уклало угоди на виготовлення і розміщення телепрограм з умовними назвами Ukrrainian Life і Euro 2012 в ефірі іноземного телеканалу Euronews. Про це повідомляє портал «Наші Гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Загальна сума контракту становить 26 млн грн. З них за створення і розміщення програми Ukrrainian Life 7,28 млн грн отримає ТОВ «ЕС комюнікейшн груп».

 

Відповідно до конкурсної документації, потрібно виготовити 7 випусків програм хронометражем до 4 хвилин. Кожну програму треба розмістити 10 разів, і до кожної випустити 20 анонсів хронометражем до 30 секунд. Програма «з елементами комп'ютерної графіки та музичним оформленням у форматі DVD» повинна бути озвучена англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською, португальською, російською, турецькою, арабською та українською мовами, а також мовою фарсі.

 

Всі випуски повинні вийти у серпні 2011 року.

 

Також ТОВ «Смарт Студіо» отримає 18,72 млн грн за виготовлення і розміщення на Euronews із серпня 2011 року по березень 2012 року 18 випусків телепрограми Euro 2012 хронометражем 4 хвилини. Кожен випуск, озвучений 11 мовами, повинен вийти 20 разів, до кожної програми передбачається по 20 анонсів хронометражем по 30 секунд.

 

Як зазначається, зміст обох програм повинен «забезпечити тематичну спрямованість і задовольнити потребу в засобах наочної пропаганди",- йдеться у технічному завданні.

 

«Існує потреба у виготовленні і розміщенні телепрограм інформативного характеру щодо висвітлення позитивних рис ведення бізнесу в Україні, культурного надбання, повсякденного життя українців тощо та підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року», - наголошується у конкурсній заявці.

 

Як відомо, ТОВ «Смарт Студіо» засноване Наталією Крамаренко. Вона разом з Юрієм Каплуненко є також засновником ТОВ «ЕС комюнікейшн груп».

 

За інформацією сайту «Наші гроші», раніше «ЕС комюнікейшн груп», яке володіє телеканалом «Український бізнес ресурс» (UBR) і виробляє блоки ділових новин для НТКУ («Перший національний»), неодноразово отримувало «єврофутбольні» підряди Нацагентства та інших державних установ.

 

Нагадаємо, Нацагентство з питань Євро-2012 курує Міністерство інфраструктури України, яке зараз очолює віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12298
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Je
4643 дн. тому
Колесніков УКРАЛ 26 млн ВЫДЕЛЕННЫХ ИЗ БЮДЖЕТА на рекламу України і Євро-2012 на Euronews
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду