detector.media
11.08.2011 16:39
Колесніков дав 26 млн на рекламу України і Євро-2012 на Euronews

ДП «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"», яке підпорядковується Нацагентству з питань Євро-2012, за результатами тендеру 8 серпня уклало угоди на виготовлення і розміщення телепрограм з умовними назвами Ukrrainian Life і Euro 2012 в ефірі іноземного телеканалу Euronews. Про це повідомляє портал «Наші Гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Загальна сума контракту становить 26 млн грн. З них за створення і розміщення програми Ukrrainian Life 7,28 млн грн отримає ТОВ «ЕС комюнікейшн груп».

 

Відповідно до конкурсної документації, потрібно виготовити 7 випусків програм хронометражем до 4 хвилин. Кожну програму треба розмістити 10 разів, і до кожної випустити 20 анонсів хронометражем до 30 секунд. Програма «з елементами комп'ютерної графіки та музичним оформленням у форматі DVD» повинна бути озвучена англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською, португальською, російською, турецькою, арабською та українською мовами, а також мовою фарсі.

 

Всі випуски повинні вийти у серпні 2011 року.

 

Також ТОВ «Смарт Студіо» отримає 18,72 млн грн за виготовлення і розміщення на Euronews із серпня 2011 року по березень 2012 року 18 випусків телепрограми Euro 2012 хронометражем 4 хвилини. Кожен випуск, озвучений 11 мовами, повинен вийти 20 разів, до кожної програми передбачається по 20 анонсів хронометражем по 30 секунд.

 

Як зазначається, зміст обох програм повинен «забезпечити тематичну спрямованість і задовольнити потребу в засобах наочної пропаганди",- йдеться у технічному завданні.

 

«Існує потреба у виготовленні і розміщенні телепрограм інформативного характеру щодо висвітлення позитивних рис ведення бізнесу в Україні, культурного надбання, повсякденного життя українців тощо та підготовки України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року», - наголошується у конкурсній заявці.

 

Як відомо, ТОВ «Смарт Студіо» засноване Наталією Крамаренко. Вона разом з Юрієм Каплуненко є також засновником ТОВ «ЕС комюнікейшн груп».

 

За інформацією сайту «Наші гроші», раніше «ЕС комюнікейшн груп», яке володіє телеканалом «Український бізнес ресурс» (UBR) і виробляє блоки ділових новин для НТКУ («Перший національний»), неодноразово отримувало «єврофутбольні» підряди Нацагентства та інших державних установ.

 

Нагадаємо, Нацагентство з питань Євро-2012 курує Міністерство інфраструктури України, яке зараз очолює віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY