На СТБ буде вертикаль проектів власного виробництва

11 Серпня 2011
9457
11 Серпня 2011
11:34

На СТБ буде вертикаль проектів власного виробництва

9457
На СТБ буде вертикаль проектів власного виробництва

У новому сезоні на СТБ буде вертикальна лінійка проектів власного виробництва у вечірньому праймі. Це випливає у промо-ролику каналу.

 

Зокрема, у понеділок СТБ показуватиме проект про ілюзіоністів  «Феномен», у вівторок  реаліті за форматом The Farmer Wants a Wife «Фермер шукає дружину», у середу кулінарне талант-шоу «Майстер-шеф» (формат MasterChef), у четвер - шоу за форматом The Biggest Loser «Зважені та щасливі», у п'ятницю та суботу - другі сезони талант-шоу «Танцюють всі!» та «Х-фактор».

 

Поки що відомі не всі слоти, у яких вийдуть ці проекти. «Феномен» та «Зважені та щасливі» транслюватимуться о 20.10, «Танцюють всі» та «Х-фактор» - традиційно о 20.00 та 19.00.

 

Нагадаємо, «Феномен» ‑ змагальна телепрограма з елементами реаліті-шоу, в основі якої ізраїльська програма «Наступник», яка виходила в Ізраїлі 2006 року. У тій програмі Урі Геллер шукав собі наступника. Головне завдання учасників проекту ‑ здивувати глядачів, автора і творця шоу ілюзіоніста Урі Геллера, який також є суддею шоу «Битва екстрасенсів» СТБ. Переможець отримає грошовий приз і титул «Головний феномен України».

 

У  проекті «Фермер шукає дружину» кожен із героїв знайомиться з п'ятьма дівчатами, вибирає трьох і їде з ними до свого будинку, де пробує спільно вести господарство. Саме там відбуватимуться побачення учасників. У фіналі проекту фермери виберуть дівчину, з якою спробують продовжити подальше життя. Керівником проекту стала Олена Романенко, ведучою ‑ Ірина Борисюк.

 

«Майстер-шеф». 30 учасників шоу, які пройдуть кастинги, протягом кількох тижнів змагатимуться між собою за звання найкращого кухаря України, 500 тис. грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

 

«Зважені та щасливі». Учасники позбуваються зайвої ваги за допомогою професійних тренерів і дієтологів. Переможець, який скине найбільшу вагу, отримає 250 тис. грн. Ведучою шоу стала актриса Любава Грешнова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9457
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду